• Uw eigen (huis)merk door ons verpakt.

  • Verhoeven QH B.V.is de beste partner in Snackkomkommers.

  • De teler met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Over Verhoeven QH B.V.

Met tientallen jaren aan ervaring in de glastuinbouw op zak, betrad Verhoeven QH B.V. in 2006 als pionier de markt van de snackkomkommer. Gedreven door passie en bevlogenheid creëerde het bedrijf dat in Prinsenbeek gevestigd zit, een gat in de markt door in 2015 als eerste teler zich volledig te richten op de minigroente.

Ondertussen is de teler al meer dan tien jaar gespecialiseerd in de snackkomkommer wat ertoe heeft geleid dat het product van Verhoeven QH B.V. bijna in iedere supermarkt in Nederland te vinden is. De Prinsenbeekse teler is groots in een klein product. Met een teeltoppervlakte van veertigduizend vierkante meter heeft het bedrijf plaats voor honderdduizend planten.

Deze planten worden iedere dag handmatig verzorgd waardoor het een kwalitatief hoogstaand product is met een onvergelijkbare smaak. Door de inzet van Verhoeven QH B.V. is de snackkomkommer niet meer weg te denken uit de keuken van ieder huishouden.

Onze innovaties

Jaarrond beschikbaar

De snackkomkommer van Verhoeven QH B.V. is heel het jaar fris, knapperig en van nature rijk aan vezels. Het grootste deel van het jaar wordt de snackkomkommer geteeld op Nederlandse bodem, maar in de winterperiode verhuist de teelt naar Spanje. Verhoeven QH B.V. heeft voor de Spaanse teelt gekozen voor de partner die de Nederlandse kwaliteit, smaak en beleving het beste waarborgt.

Eigen inpakstation

Doordat Verhoeven QH B.V. beschikt over een eigen inpakstation, is het mogelijk om de snackkomkommer zowel op dezelfde plek te oogsten als te verpakken. Hierdoor is er minder transport nodig waardoor de vruchten minder belast worden én het is beter voor het milieu. Door het eigen inpakstation is het mogelijk om meerdere klanten met allemaal verschillende verpakkingen te voorzien van snackkomkommers.

Uitsluitend biologische bestrijding

Door natuurlijke bestrijders in te zetten tegen ziekten en plagen in de kas, wordt de snackkomkommer van Verhoeven QH B.V. “ready to eat” geteeld. De biologische manier van telen stimuleert het ontstaan van een natuurlijk evenwicht, wat ook weer het uitbreken van ziekten en plagen helpt te voorkomen. Daarnaast is de vrucht direct eetbaar na het oogsten.

(Huis)merk

De snackkomkommer van Verhoeven QH B.V. is te vinden onder tientallen verschillende merken. De vruchten worden klantspecifiek verpakt voor onder andere Tommies en Fred en Ed. Ook zijn de komkommers te vinden als huismerk van diverse supermarkten.

Verhaal van de snackkomkommer

Zo min mogelijk zout en suikers eten. Dat is wat de consument tegenwoordig wilt. Daarom kiest de consument steeds vaker voor de snackkomkommer; een verantwoord tussendoortje. De minikomkommer van Verhoeven QH B.V. heeft een onvergelijkbare frisse smaak. De teler waarborgt dan ook de hoogst mogelijke kwaliteit.

Certificeringen

tgr member_gr_li_rgb_250x67