Kwekerij Verhoeven breidt uit met nieuwe verpakkingsmachine

Prinsenbeek – Om nog beter op de vraag van de klant in te kunnen spelen, heeft Kwekerij Verhoeven een nieuwe verpakkingsmachine aangeschaft; een Taks R-Packing 2-14. Kwekerij Verhoeven is de eerste teler met deze nieuwe machine.

De snackkomkommers van Kwekerij Verhoeven vliegen de deur uit. Om een constante capaciteit te waarborgen, heeft de teler een nieuwe verpakkingsmachine aangeschaft. Deze machine hoeft niet van ver te komen, want het Prinsenbeekse bedrijf Taks Handling Sytems voorziet de teler al jaren van innovatieve oogstverwerkingssystemen.

“De lijn die we bij Verhoeven hebben gebouwd en geïnstalleerd is een geheel nieuwe ontwikkeling”, vertelt de directeur van Taks Handling Sytems, Arie Meeuwissen. De verpakkingsmachine controleert onder andere of de producten goed verpakt zijn en registreert de werkzaamheden van de medewerkers. Daarnaast worden fusten automatisch bijgevuld en is er rekening gehouden met de werkhoogte van de medewerkers.

Meeuwissen is verheugd over het feit dat Kwekerij Verhoeven de eerste teler is die gebruik maakt van deze nieuwe machine “….”