Kwekerij Verhoeven in een nieuw jasje

Prinsenbeek – Innovatie is een belangrijk gegeven voor Kwekerij Verhoeven. Niet alleen op het gebied van het telen van snackkomkommers, maar ook op zakelijk gebied. Daarom wordt het tijd om de buitenwereld een kijkje achter de schermen te geven. En hoe kan dat beter dan met een nieuwe website?

Veel mensen kennen Kwekerij Verhoeven als de teler van snackkomkommers aan de Mastlanddreef in Prinsenbeek. Maar weten die mensen ook wat er achter die deur gebeurt? Dat de plant waar de komkommers aangroeien wel dertien meter lang kan worden? En dat de teler in de kas plek heeft voor maar liefst honderdduizend planten? Al van dat soort weetjes zijn vanaf nu te vinden op de vernieuwde website.

Daarnaast is voor afnemers meer informatie beschikbaar over het product en de werkwijze van de teler. Voor de consument is te lezen hoe een snackkomkommer geteeld wordt en in wat voor gerechten de minigroente te gebruiken is. Daarnaast houden we de lezer op de hoogte door middel van nieuwsberichten, nieuwe recepten en innovaties.

Veel leesplezier!