Jumbo gaat voor snackkomkommers van Kwekerij Verhoeven

Prinsenbeek – De snackkomkommer van Kwekerij Verhoeven is tegenwoordig te vinden in heel Nederland. Jumbo heeft namelijk gekozen om het merk Tommies in alle 581 vestigingen te verkopen.

De Prinsenbeekse snackkomkommer was al te vinden in een aantal vestigingen van Jumbo in Nederland. De minigroente van Kwekerij Verhoeven is namelijk onder andere te vinden in de verpakking van Fred en Ed. Maar nu Jumbo heeft gekozen om Tommies te verkopen in alle winkels, ligt de snackkomkommer van Kwekerij Verhoeven in bijna zeshonderd vestigingen in Nederland.

Jumbo richtte zich voorheen met de uitstraling van snoepgroenten met name op kinderen. “Tegenwoordig zien we dat de doelgroep van snoepgroenten (tomaatjes, komkommertjes, paprika, et cetera) veel groter is. Ook de toepassing van de producten is breder. Zo worden snoepgroenten ook vaak gebruikt in bijvoorbeeld salades. Het Tommie concept sluit daar beter op aan”, vertelt de woordvoerder van de supermarkt.

De verkoop van snoepgroenten bij Jumbo gaat zelfs zo goed, dat het aantal verkochte is verdubbeld vergeleken met vorig jaar. Wilt u de snackkomkommer van Kwekerij Verhoeven ook proeven? Kijk dan op www.Jumbo.com voor een winkel bij u in de buurt.

Veel leesplezier!